başlıkların bir kavramın ismi şeklinde, bir eylemde mastar eki kullanarak yazılması gerekir.
Örneğin:
"bu akşam nereye gideceğim" değil "akşamları gidilecek yerler" gibi olmalı.
"spor yapma" değil "spor yapmak" şeklinde olmalı.

başlık ; tanımı yapılacak kelimeler dizisi şeklinde olmalıdır, sonuna nokta konulmamalıdır.

entryler içinse;
-herhangi bir başlığı tanımlamalı
- 'alıntı' yapılabilir (örn bir başlığı tanımlamak için birinin söylediği bir sözü yazıp bkz atılabilir)
- ' bkz ' yapılabilir.

başlığın altına yorum yapar gibi güzel yazı, aynen benim de , mükemmel, tarzı sözler yazılmamalı, onun yerine
((bkz:komik)) ((bkz:mükemmelll)) şeklinde yorum yapılablir.

Bkz ile gbkz arasında farklar vardır. Eğer özellikle başka bir başlığa yönlendirmek istiyorsanız “bkz” ; kurduğunuz cümle içinde kullandığınız kelimelerin anlamını (terimler gibi) göstermek için “gbkz” kullanmalısınız.


yazım hatası yapmamaya özen gösterilmelidir. sonuçta burası bilgi platformu, özel mesajlaşma alanınız değil :)

başlık açılmadan önce arama kısmından başlık açılmış mı veya konuyla ilgili başka başlıklar var mı diye kontrol edilmelidir. Aksi takdirde başlığınız taşınabilir veya silinebilir. Bu da size eksi puan olarak geri dönebilir :):

Burada video ile sözlük kullanımını kısaca anlattık. yakın zamanda büyük bir güncelleme gelecek ve sitedeki değişimleri tekrar sizlere açıklayacağız.
video



google play dişçi sözlük uygulaması indirme linki : Dişçi Sözlük Uygulaması

İos için malesef şu an uygulamamız yok fakat aşağıdaki adımları uygulayarak, ana ekrana simge ekleyip çok basit bir şekilde aynı uygulama gibi kullanabilirsiniz

1- görsel


2- görsel


3- görsel


4- görsel
az önce rektör hoca geliyor diye bir anda her yerden bone ve siperlik fışkıran fakülte
Anksiyete belirtileri, kaygı, tehdit atında hissettiğimizde algıladığımız doğal bir dürtüdür. Düşünceleri, duyguları, fiziksel durumu etkiler. Anksiyete belirtileri, endişeli ya da gergin olduğumuzda veya korktuğumuz durumlarda ki özellikle de gelecekte olabilecek durumlar hakkında endişeler duyduğumuzda ortaya çıkar.
Dental anksiyete ise dişsel olarak oluşabilecek bir ağrıya karşı oluşabilmemtedir. Rutin kontrollere engel olduğu için buna sahip bireyler genelde iyi ağız hijyenine sahip olurlar.
Odontogenez sırasında tetrasiklin grubu antibiyotiklerin kullanımına bağlı olarak gelişen, dentin dokusunu tutan diş renklenmesidir.
prepare dişinizdeki belediye çukurları.
ismini vermek istemeyen bir bilge der ki eğer undercut'ı yok edemiyorsanız genişletin.
Muhtemelen kanin dişidir. Kanin dişleri genelde en son kaybedilir, ağızda en uzun köke sahip olduklarından kemik rezorbsiyonunu engellemesi için de ağızda tutulmaları ekstra önemlidir.
Bir hevesle diş hekimliği kazanmış ancak pandemi nedeniyle henüz fakültenin önünden bile geçememiş olan hevesi kursağında kalmış benim gibi dönem 1 öğrencilerine tavsiyelerinizi bekliyoruz değerli diş hekimleri adayları :)
-pratik sınav sabahı eksik malzeme fark etmek
-son gün baraj tamamlanırken hastanın randevuya gelmemesi
- (bkz:büte kalmak) daha doğrusu bütten kalmak
-bir önceki yaptığın stajdan çağrıldığında hocanın yanında o stajdaki hastanı görmek
Kadın erkek hasta farketmeksizin bazılarının kadın diş hekimlerini küçük görme olgusudur. Senin gücün yeter mi, kadındır beceremez düşünceleridir. Ne görürlerse görsünler fikirleri değişmez.
En az teknisyen kadar mesul müdür olan hekimin de suçlu olduğu illegal durumdur, meslegin itibari icinher görenin bilenin şiddetle şikayette bulunması gereken olaydir (bkz:) cekirdekten yetisme
Bildiğim kadarıyla önceden doktora yapanlar üniversite kadrolarındaydı. Şu an uzmanlık yapıp üniversitede akademik olarak görev almak mümkün mü? Eğer mümkünse doktora yapmanın pek bir anlamı olmuyor akademisyen olmak için. Bu konuda bilgisi olan varsa, paylaşabilirse sevinirim.
sağlam bir irade, iyi bir yoldaş, uykusuzluğa direnç, saatlerce aynı yerde oturmaya alışkanlık.
Mahşer günü hesaplaşacak insan topluluğu. O arkadan çevrilen işler, birbirinden çalınan hastalar, asistana yanlış yapıp grubu yakmalar... Hepsi bu gruptadır. Birlik beraberlik yoksa zor olan staj barajlarıyla beraber hayatınızı cehenneme çevirir.
Tercih etmeden önce ' ağız kokusu mu çekeceksin' derler, fakülteye başlayınca akrabalar arasında 'çabuk mezun ol dişimiz kalmadı' diye komik olmayan espriler yaparlar, arkandan 'tıp kazanamadı dişe gitti' diye gülerler, toplumda asla hekim sıfatını layık görmezler, her atamaya 5-7k insanın başvurup açılan kontenjanın 200-400 olduğunu bilmezler ama yakındığınız zaman nankörlük yaptığınızı ileri sürerler. Diş hekimi olmak kimseyi asla memnun edememek, damdan düşenin halini damdan düşen (başka diş hek fak mağdurları) anladığından sadece kendi içinde eğlenebilen bir gruba dahil olmak demektir.
aeratörümle hazin birlikteliğimiz sonrası bu başlığı açmasam olmazdı,
yedek kartuşu, ışığı bile olmamasına rağmen markasından dolayı iki kat para bayıldığım,
aldıktan kısa bir süre sonra tutukluk yapmaya başlayıp pratik sınavda on beş almama sebep olmuş,
tamir ettirmeme ve bakımını güzel güzel yapmama rağmen son preklinik sınavımda da son kazığını atıp ebediyete irtihal etmiş,
zalım yar aeratör
sen de vur gülüm
sınıfta ya da online ise telefon başında beklerken ağaç olur meyve verirsiniz meyve olgunlaşır olgun meyve 12 saat kaynatılıp pekmez yapılır pekmeze tahin dökülüp karıştırılıp dolaba kaldırılır günlerce dolapta bekler sonra eğer şanslıysanız haber gelir: ders ertelendi.